Πήγαν για να παραλάβουν παλέτα με… ναρκωτικά - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Πήγαν για να παραλάβουν παλέτα με… ναρκωτικά - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 27 ετών και ενός 23χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Οι δύο 27χρονοι και ο 23χρονος, εντοπίστηκαν και ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όταν μετέβησαν σήμερα στα γραφεία αποθήκης μεταφορών, για να παραλάβουν παλέτα, τα οποία έφτασαν στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στα εν λόγω παλέτα, νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 405 γραμμαρίων, περίπου.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια προέκυψε μαρτυρία, για ακόμη έναν 27χρονο. Οι τέσσερις ύποπτοι, συνελήφθησαν στη συνέχεια δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ένα αεροβόλο πιστόλι χωρίς άδεια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE