Πήγαν για να παραλάβουν παλέτα με… ναρκωτικά - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Πήγαν για να παραλάβουν παλέτα με… ναρκωτικά - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 27 ετών και ενός 23χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Οι δύο 27χρονοι και ο 23χρονος, εντοπίστηκαν και ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, όταν μετέβησαν σήμερα στα γραφεία αποθήκης μεταφορών, για να παραλάβουν παλέτα, τα οποία έφτασαν στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στα εν λόγω παλέτα, νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 405 γραμμαρίων, περίπου.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια προέκυψε μαρτυρία, για ακόμη έναν 27χρονο. Οι τέσσερις ύποπτοι, συνελήφθησαν στη συνέχεια δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και ένα αεροβόλο πιστόλι χωρίς άδεια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.