Νύχτα τρόμου για γυναίκα - Άνδρας που έψαχνε η Αστυνομία «μπούκαρε» στο σπίτι – Αντέδρασε και ξεκίνησε να την σπρώχνει

Νύχτα τρόμου για γυναίκα - Άνδρας που έψαχνε η Αστυνομία «μπούκαρε» στο σπίτι – Αντέδρασε και ξεκίνησε να την σπρώχνει

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χτες 8.9.22 και η ώρα 08:30 άγνωστο πρόσωπο εισήλθε εντός της κατοικίας μιας γυναίκας στην περιοχή Χλώρακας. Η γυναίκα αντέδρασε και τότε ο φερόμενος δράστης την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να κτυπήσει και να υποστεί εκδορές στο σώμα της.

Όπως διαπιστώθηκε το συγκεκριμένο πρόσωπο καταδιώκετο από άλλα πέντε πρόσωπα για υπόθεση προσωπικών διαφορών. Τότε το συγκεκριμένο πρόσωπο, εισήλθε στην κατοικία για να προστατευτεί, με την ένοικο να αντιδρά. Ακολούθως αυτός συνελήφθη για παράνομη είσοδο σε κατοικία και επίθεση με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη και τελεί υπό κράτηση.

Επιπρόσθετα συνελήφθη χθες Πέμπτη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών και καταζητείται δεύτερο. Τα δύο πρόσωπα φέρονται να είναι ανάμεσα σε αυτά που καταδίωκαν τον συλληφθέντα.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE