Συνεχίζει το «θρίλερ»: Έρευνα της Αστυνομίας για ποινικά αδικήματα στη συναυλία στο Τσίρειο

Συνεχίζει το «θρίλερ»: Έρευνα της Αστυνομίας για ποινικά αδικήματα στη συναυλία στο Τσίρειο

Συνεχίζει «θρίλερ» με τη συναυλία Αργυρού στο Τσίρειο όπου το πάνω διάζωμα είχε γεμίσει ενώ είχε εκδώσει πιστοποιητικό ασφάλειας για το Τσίρειο για περιορισμό της χωρητικότητας στα άνω διαζώματα στο 50%.

Εικόνες από τη συναυλία του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού στο κατάμεστο Τσίρειο προκάλεσαν την οργή ποδοσφαιρικών ομάδων και οπαδών ενώ τέθηκαν ζητήματα ως προς το θέμα ασφάλειας και πληρότητας των κερκίδων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ξεκίνησαν έρευνες απο την Αστυνομία και το ΤΑΕ Λεμεσού ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE