Σάλος με παρενόχληση γυναίκας ρεπόρτερ on air στο εξωτερικό - Αυστηρή τιμωρία στον οπαδό

Σάλος με παρενόχληση γυναίκας ρεπόρτερ on air στο εξωτερικό - Αυστηρή τιμωρία στον οπαδό

Μία δυσάρεστη εμπειρία είχε μία η ρεπόρτερ του ESPN, Τζέσικα Ντίας λίγο μετά τη νίκη της Φλαμένγκο επί της Βελέζ με 2-1 και την πρόκριση στον τελικό του Copa Libertadores.

Συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ του ESPN βγήκε σε ζωντανή σύνδεση, καλύπτοντας το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών της Φλαμένγκο, όταν ένας οπαδός τη φίλησε στο μάγουλο.

Η δημοσιογράφος όπως ήταν φυσιολογικό πάγωσε με αποτέλεσμα η ενόχλησή της να μην μπορεί να κρυφτεί από τον φακό.

Μάλιστα η δημοσιογράφος δεν άφησε το περιστατικό να περάσει έτσι, καθώς ο συγκεκριμένος οπαδός της Φλαμένγκο ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη και του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα, αλλά και η έξοδος από το Ρίο.

Ωστόσο σαν να μην της έφτανε το δυσάρεστο περιστατικό που βίωσε, η ρεπόρτερ δέχτηκε κριτική από ορισμένους, γιατί θεωρήθηκε πως «κυνήγησε» την υπόθεση και τον δράστη.

Από τη μεριά της, η Τζέσικα Ντίας έκανε σαφές πως δεν ήταν ένα… αθώο φιλί, αλλά σεξουαλική παρενόχληση.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE