ΔΙΕΘΝΗ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το παρασκήνιο πίσω από την κοινή εμφάνιση Ουίλιαμ, Χάρι, Κέιτ και Μέγκαν

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Το παρασκήνιο πίσω από την κοινή εμφάνιση Ουίλιαμ, Χάρι, Κέιτ και Μέγκαν

Την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποίησαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τις συζύγους τους, Κέτι Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, σε μια… απρόσμενη στιγμή οικογενειακής ομόνοιας.

Τα δύο αδέλφια και οι σύζυγοί τους εμφανίστηκαν με μαύρα ρούχα στο κάστρο του Γουίνδσορ για να δουν τα αφιερώματα και τα λουλούδια που άφησαν έξω από το κάστρο οι πολίτες για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ χειροκροτήθηκαν καθώς περπατούσαν μαζί στις πύλες του Κάστρου του Γουίνδσορ, καθώς τιμούσαν την κληρονομιά της Αυτού Μεγαλειότητας, παραμερίζοντας προσωρινά τις διαφορές που πυροδότησε το Megxit στη βασιλική οικογένεια, βυθίζοντας τη μοναρχία σε μια από τις πιο σοβαρές κρίσεις της.

Πώς έσμιξαν

Σύμφωνα με πληροφορίες των βασιλικών συντακτών και πηγών, ήταν ο 40χρονος Ουίλιαμ που έτεινε κλάδον ελαίας στους Δούκες του Σάσεξ, προσκαλώντας τον αδερφό του και την Μέγκαν Μαρκλ να τους συνοδεύσουν έξω από το κάστρο του Ουίδσορ.

Μάλιστα, σύμφωνα με μία πηγή, ήταν τόσο ξαφνική η εξέλιξη ώστε οι άνθρωποι της ασφάλειάς τους αιφνιδιάστηκαν καθώς δεν περίμεναν και τους τέσσερις μαζί στον προαύλιο χώρο του ανακτόρου.

 

«Επρόκειτο για σημαντική επίδειξη ενότητας σε μια απίστευτα δύσκολη στιγμή για την οικογένεια» δήλωσε βασιλική πηγή στο People. «Είναι μια εκπληκτική ιστορική στιγμή και επίσης βαθιά προσωπική για την οικογένεια που θα ήλπιζε κανείς πως τα μέλη της θα ενώνονταν και θα στήριζαν τον νέο βασιλιά ιδίως. Και ίσως γιατρευτούν κάποια από τα τραύματα στη διαδικασία».

Πρώτη δημόσια εμφάνιση

Πρόκειται για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση από τις 9 Μαρτίου, όταν τα δύο ζευγάρια εμφανίστηκαν ξανά μαζί με αφορμή την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

«Είμαστε όλοι ευγνώμονες που οι δύο πλευρές έβαλαν στην άκρη τις διαφορές για χάρη της βασίλισσας» επεσήμανε βασιλική πηγή στο PageSix.

Πριν το θάνατο της βασίλισσας, οι σχέσεις των δύο αδερφών, αλλά και του Χάρι με τα υπόλοιπα μέλη, είχαν διαταραχθεί και λόγω της απόφασής τους να μετακομίσουν δια βίου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πηγή: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top