Τρελαίνει τα social media! Η Σίσσυ Χρηστίδου με βρεγμένο μαγιό και χωρίς… περιττά κιλά (ΦΩΤΟ)

Τρελαίνει τα social media! Η Σίσσυ Χρηστίδου με βρεγμένο μαγιό και χωρίς… περιττά κιλά (ΦΩΤΟ)

Η Σίσσυ Χρηστίδου τους τελευταίους μήνες κάνει «σκληρή» δίαιτα, έχοντας βάλει στόχο να επιστρέψει στις παλιές άψογες αναλογίες της, που είχε πριν τη γέννηση των δυο παιδιών της.

Όπως είχε αποκαλύψει άλλωστε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε φτάσει να ζυγίζει 74 κιλά και τώρα θέλει να κατεβάσει τη ζυγαριά στα 61. Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της είναι πια ορατά.

Αυτήν την περίοδο, η παρουσιάστρια και δημιουργός των ρούχων minisize βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο, μαζί με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους-πρόσφατα κυκλοφόρησαν και κοινές τους φωτογραφίες.

Χθες, η ίδια ανήρτησε ακόμα ένα στιγμιότυπο από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε, το σώμα της στη φωτογραφία δεν έχει υποστεί ρετούς.

Ιδού η φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE