Τρελαίνει τα social media! Η Σίσσυ Χρηστίδου με βρεγμένο μαγιό και χωρίς… περιττά κιλά (ΦΩΤΟ)

Τρελαίνει τα social media! Η Σίσσυ Χρηστίδου με βρεγμένο μαγιό και χωρίς… περιττά κιλά (ΦΩΤΟ)

Η Σίσσυ Χρηστίδου τους τελευταίους μήνες κάνει «σκληρή» δίαιτα, έχοντας βάλει στόχο να επιστρέψει στις παλιές άψογες αναλογίες της, που είχε πριν τη γέννηση των δυο παιδιών της.

Όπως είχε αποκαλύψει άλλωστε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε φτάσει να ζυγίζει 74 κιλά και τώρα θέλει να κατεβάσει τη ζυγαριά στα 61. Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της είναι πια ορατά.

Αυτήν την περίοδο, η παρουσιάστρια και δημιουργός των ρούχων minisize βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο, μαζί με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους-πρόσφατα κυκλοφόρησαν και κοινές τους φωτογραφίες.

Χθες, η ίδια ανήρτησε ακόμα ένα στιγμιότυπο από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε, το σώμα της στη φωτογραφία δεν έχει υποστεί ρετούς.

Ιδού η φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.