Τρελαίνει τα social media! Η Σίσσυ Χρηστίδου με βρεγμένο μαγιό και χωρίς… περιττά κιλά (ΦΩΤΟ)

Τρελαίνει τα social media! Η Σίσσυ Χρηστίδου με βρεγμένο μαγιό και χωρίς… περιττά κιλά (ΦΩΤΟ)

Η Σίσσυ Χρηστίδου τους τελευταίους μήνες κάνει «σκληρή» δίαιτα, έχοντας βάλει στόχο να επιστρέψει στις παλιές άψογες αναλογίες της, που είχε πριν τη γέννηση των δυο παιδιών της.

Όπως είχε αποκαλύψει άλλωστε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε φτάσει να ζυγίζει 74 κιλά και τώρα θέλει να κατεβάσει τη ζυγαριά στα 61. Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της είναι πια ορατά.

Αυτήν την περίοδο, η παρουσιάστρια και δημιουργός των ρούχων minisize βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο, μαζί με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους-πρόσφατα κυκλοφόρησαν και κοινές τους φωτογραφίες.

Χθες, η ίδια ανήρτησε ακόμα ένα στιγμιότυπο από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε, το σώμα της στη φωτογραφία δεν έχει υποστεί ρετούς.

Ιδού η φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE