Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Όπως είχε αποκαλύψει άλλωστε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε φτάσει να ζυγίζει 74 κιλά και τώρα θέλει να κατεβάσει τη ζυγαριά στα 61. Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της είναι πια ορατά.
Αυτήν την περίοδο, η παρουσιάστρια και δημιουργός των ρούχων minisize βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο, μαζί με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους-πρόσφατα κυκλοφόρησαν και κοινές τους φωτογραφίες.
Χθες, η ίδια ανήρτησε ακόμα ένα στιγμιότυπο από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε, το σώμα της στη φωτογραφία δεν έχει υποστεί ρετούς.
Ιδού η φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




