Τρελαίνει τα social media! Η Σίσσυ Χρηστίδου με βρεγμένο μαγιό και χωρίς… περιττά κιλά (ΦΩΤΟ)

Τρελαίνει τα social media! Η Σίσσυ Χρηστίδου με βρεγμένο μαγιό και χωρίς… περιττά κιλά (ΦΩΤΟ)

Η Σίσσυ Χρηστίδου τους τελευταίους μήνες κάνει «σκληρή» δίαιτα, έχοντας βάλει στόχο να επιστρέψει στις παλιές άψογες αναλογίες της, που είχε πριν τη γέννηση των δυο παιδιών της.

Όπως είχε αποκαλύψει άλλωστε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε φτάσει να ζυγίζει 74 κιλά και τώρα θέλει να κατεβάσει τη ζυγαριά στα 61. Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς της είναι πια ορατά.

Αυτήν την περίοδο, η παρουσιάστρια και δημιουργός των ρούχων minisize βρίσκεται για διακοπές στην Πάρο, μαζί με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους-πρόσφατα κυκλοφόρησαν και κοινές τους φωτογραφίες.

Χθες, η ίδια ανήρτησε ακόμα ένα στιγμιότυπο από την παραλία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε, το σώμα της στη φωτογραφία δεν έχει υποστεί ρετούς.

Ιδού η φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE