Μανούλα μονογονιός δεν είχε τούρτα για τον γιο της - Συγκινητική η προσφορά πολιτών

Μανούλα μονογονιός δεν είχε τούρτα για τον γιο της - Συγκινητική η προσφορά πολιτών

Γενέθλια έχει 9χρονο αγοράκι, το οποίο λόγω οικονομικών δυσκολιών, την πρώτη μέρα στο σχολείο δε θα μπορούσε να πάει με τα βασικά.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , πρόκειται για μονογονιό, την οποία η ομάδα βοηθά όταν υπάρχει ανάγκη. 

Αυτή τη φορά ο γιος την 9 ετών έχει γενέθλια και λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν είχε ούτε τούρτα. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, καλύφθηκαν οι ανάγκες για τα γενέθλια του μικρού παιδιού.

Η προσφορά του κόσμου συγκινητική :

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE