Φωτογραφίες από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Φωτογραφίες από το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Κλειστές είναι οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς την Αγία Νάπα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας, στο ύψος μεταξύ Ορμήδειας – Ξυλοφάγου, λόγω οδικής σύγκρουσης που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 το πρωί.

Σε ενημέρωση της Αστυνομίας στα ΜΚΔ αναφέρεται ότι λόγω της σύγκρουσης έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Αγία Νάπα και «οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Αγία Νάπα, θα χρησιμοποιούν την έξοδο Ορμήδειας».

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες του ThemaOnline από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE