Πάρκο στη Λάρνακα αφέθηκε ασυντήρητο: «Από παιχνίδια σκουριασμένα μέχρι...και ερπετά» - Φωτογραφίες

Πάρκο στη Λάρνακα αφέθηκε ασυντήρητο: «Από παιχνίδια σκουριασμένα μέχρι...και ερπετά» - Φωτογραφίες

Καταγγελία από πολίτη για ένα από τα πιο όμορφα και μεγάλα πάρκα της Κύπρου, το οποίο βρίσκεται δίπλα από την παραλιακή της Πύλας.

Ο πολίτης ανέβασε φωτογραφίες στην ομάδα "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε", αποδεικνύοντας τα όσα ισχυρίζεται.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το κουτί ηλεκτρικών να είναι ακάλυπτο, χόρτα και θάμνοι να έχουν μεγαλώσει από τη μη φροντίδα του πάρκου, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν ερπετά.

Παιχνίδια σκουριασμένα όπως αναφέρει ο πολίτης.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

ΠτΔ: Σημαντικά τα αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας για Δυτικά Βαλκάνια

Στα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε σχέση με την προώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Τίβατ του Μαυροβουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE