Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, στη Γενική Κυβέρνηση η απασχόληση ανήλθε στα 66.787 άτομα και στις Εταιρείες και Επιχειρήσεις που είναι ελεγχόμενες από την Κυβέρνηση στα 5.645 άτομα.
Στη Γενική Κυβέρνηση, που αποτελείται από την Κυβέρνηση, τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και τις Τοπικές Αρχές, η απασχόληση ανήλθε στα 53.691, 8.678 και 4.418 άτομα αντίστοιχα.
Σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021 αύξηση παρατηρήθηκε στην Κεντρική Κυβέρνηση κατά 1.111 άτομα (1,8%) και στις Τοπικές Αρχές κατά 214 άτομα (5,1%), ενώ στις Εταιρείες και Επιχειρήσεις Ελεγχόμενες από την Κυβέρνηση υπήρξε μείωση κατά 29 άτομα (0,5%).
Συγκριτικά με το 1ο τρίμηνο του 2022, η απασχόληση στον Ευρύ Δημόσιο Τομέα δεν παρουσίασε σημαντική μεταβολή. Μείωση παρατηρήθηκε στην Κεντρική Κυβέρνηση κατά 129 άτομα (0,2%), ενώ αύξηση παρουσιάστηκε στις Τοπικές Αρχές κατά 103 άτομα (2,4%), σημείωσε η Στατιστική Υπηρεσία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις