Ηράκλης Γιωργαλλής: Άφησε την σύζυγο του και αυτός είναι ο λόγος - Βίντεο

Ηράκλης Γιωργαλλής: Άφησε την σύζυγο του και αυτός είναι ο λόγος - Βίντεο

Aρκετά χορτασμένος από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης δηλώνει ο αγαπημένος ηθοποιός Ηράκλης Γιωργαλλής, ο οποίος αποφάσισε να ξεκουραστεί μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια στην τηλεόραση και «μετά ξανά εάν μας πεθυμήσει ο κόσμος», δήλωσε ο ίδιος, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ένα περιστατικό που έγινε την ημέρα του γάμου του. 

Σε συνέντευξη του στο μεσημεριανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Omega, είπε ότι κλείνει σχεδόν μισό αιώνα κοινής ζωής με την σύζυγο του καθώς όταν αρραβωνιάστηκαν αυτός ήταν 19 ετών και αυτή 15.

Μάλιστα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, ότι άφησε την γυναίκα του και έφυγε γιατί είχε παράσταση την ημέρα του γάμου τους, «έμεινε η γυναίκα μου μόνη της», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE