Ηράκλης Γιωργαλλής: Άφησε την σύζυγο του και αυτός είναι ο λόγος - Βίντεο

Ηράκλης Γιωργαλλής: Άφησε την σύζυγο του και αυτός είναι ο λόγος - Βίντεο

Aρκετά χορτασμένος από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης δηλώνει ο αγαπημένος ηθοποιός Ηράκλης Γιωργαλλής, ο οποίος αποφάσισε να ξεκουραστεί μετά από 12 συνεχόμενα χρόνια στην τηλεόραση και «μετά ξανά εάν μας πεθυμήσει ο κόσμος», δήλωσε ο ίδιος, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και ένα περιστατικό που έγινε την ημέρα του γάμου του. 

Σε συνέντευξη του στο μεσημεριανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Omega, είπε ότι κλείνει σχεδόν μισό αιώνα κοινής ζωής με την σύζυγο του καθώς όταν αρραβωνιάστηκαν αυτός ήταν 19 ετών και αυτή 15.

Μάλιστα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, ότι άφησε την γυναίκα του και έφυγε γιατί είχε παράσταση την ημέρα του γάμου τους, «έμεινε η γυναίκα μου μόνη της», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος-Ινδία: Νέα εποχή σχέσεων με υπογραφές συμφωνιών - Στο επίκεντρο άμυνα και ασφάλεια

Κύπρος-Ινδία: Νέα εποχή σχέσεων με υπογραφές συμφωνιών - Στο επίκεντρο άμυνα και ασφάλεια

Στο Νέο Δελχί έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και αναμένεται την Παρασκευή να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.