Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος Κοτσιάτη, που είχαν κλείσει προσωρινά λόγω οδικών συγκρούσεων.

Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9:30 περίπου σημειώθηκαν διαδοχικά τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Κοτσιάτη. 

Από τα τροχαία δεν προέκυψε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE