Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος Κοτσιάτη, που είχαν κλείσει προσωρινά λόγω οδικών συγκρούσεων.

Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9:30 περίπου σημειώθηκαν διαδοχικά τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Κοτσιάτη. 

Από τα τροχαία δεν προέκυψε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE