Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος Κοτσιάτη, που είχαν κλείσει προσωρινά λόγω οδικών συγκρούσεων.

Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9:30 περίπου σημειώθηκαν διαδοχικά τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Κοτσιάτη. 

Από τα τροχαία δεν προέκυψε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

Συνεχίζει το αφήγημά του ο Ερντογάν - «Η ασφάλεια ψευδοκράτους άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν της Τουρκίας»

«Η ασφάλεια της Συρίας, της Παλαιστίνης, του Σουδάν, του Αζερμπαϊτζάν και της τδβκ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ασφάλεια της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE