Χαμός σε κυπριακό γάμο - Επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο υπαλλήλους και προκάλεσαν ζημιές

Χαμός σε κυπριακό γάμο - Επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο υπαλλήλους και προκάλεσαν ζημιές

Επεισόδιο που προκλήθηκε σε κέντρο δεξιώσεων στην Πάφο και υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον δύο προσώπων, όπως και πρόκληση ζημιών, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 11.9.22 σε κέντρο δεξιώσεων στην Πάφο κατά τη διάρκεια γαμήλιας δεξίωσης, 22χρονος και 25χρονος φέρονται κατόπιν παρεξήγησης που είχαν με τους υπαλλήλους του κέντρου, προκάλεσαν ζημιές ύψους 2.000 ευρώ περίπου.

Επίσης φέρονται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν δύο υπαλλήλους ηλικίας 26 και 29 χρόνων και να τους προκάλεσαν πραγματική σωματική βλάβη.

Εναντίον των δύο προσώπων ηλικίας 22 και 25 ετών έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο Euronews: Η Κύπρος επιδιώκει ρόλο στη «διεθνή δύναμη σταθεροποίησης» στη Γάζα

ΠτΔ στο Euronews: Η Κύπρος επιδιώκει ρόλο στη «διεθνή δύναμη σταθεροποίησης» στη Γάζα

Στον ρόλο που επιδιώκει η Κύπρος στην προτεινόμενη «διεθνή δύναμη σταθεροποίησης» με αποστολή τον αφοπλισμό της Χαμάς και τη διατήρηση της σταθερότητας στη Γάζα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο Euronews, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο σχέδιο έξι σημείων της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE