Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας ναυτικός - Ολονύχτια επιχείρηση του ΚΣΕΔ

Στο Νοσοκομείο Λευκωσίας ναυτικός - Ολονύχτια επιχείρηση του ΚΣΕΔ

Μέλος του πληρώματος του υπό Ουκρανικής σημαίας εμπορικού πλοίου «IZMAIL», ενώ αυτό έπλεε σε απόσταση 50 ναυτικά μίλια δυτικά της Κύπρου, χρήζει ιατρικής βοήθειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΣΕΔ το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14/09 στις 23:00, το βράδυ. 

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, με σκοπό την αεροδιακομιδή του ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια στις 01:40 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE