LIKE ONLINE

Khaby Lame: Βγάζει αδιανόητα λεφτά από το TikTok - Το ποσό που πλήρωσε η Hugo Boss - Βίντεο

Khaby Lame: Βγάζει αδιανόητα λεφτά από το TikTok - Το ποσό που πλήρωσε η Hugo Boss - Βίντεο

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην ανθρωπότητα, όμως υπήρχε κάποιος που ευνοήθηκε. Ο λόγος για τον Khaby Lame, ο οποίος αν και απολύθηκε από το εργοστάσιο που εργαζόταν, στράθηκε στο TikTok και έγινε ένα από τα πιο hot ονόματα στα social media αυτή την εποχή.

Τα videos τους με τα life hacks που τρολάρει άρχισαν να γίνονται viral, με αποτέλεσμα οι μεγάλες εταιρίες να κάνουν... ουρά για να κλείσουν ένα deal μαζί του και τα έσοδά του να έχουν απογειωθεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο μάνατζέρ του, Alessandro Riggio είπε πως ο πελάτης του είναι στον δρόμο για να βγάλει 10 εκατομμύρια δολάρια φέτος.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε σχετικό δημοσίευμα του, το Fortune αποκάλυψε πως μία μέση συμφωνία μαζί του είναι της τάξεως των 750.000 δολαρίων για μία και μόνο ανάρτηση στο TikTok.

Η Hugo Boss όμως κατάφερε να κλείσει deal μαζί του έναντι 450.000 για μία ανάρτηση στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, ενώ μία άλλη μεγάλη εταιρία από τις ΗΠΑ είχε πληρώσει 750.000 για κάτι ανάλογο.

Όπως συμπλήρωσε, ο Khaby Lame επειδή προέρχεται από φτωχή οικογένεια, δεν ασχολείται και πολύ με τα οικονομικά και ουσιαστικά δεν γνωρίζει πόσα χρήματα έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Δείτε το βίντεο εδώ.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top