Επίσκεψη Χριστοδουλίδη στη Χοντρική Αγορά Λευκωσίας - Ζητούν ανάκληση έξωσης

Επίσκεψη Χριστοδουλίδη στη Χοντρική Αγορά Λευκωσίας - Ζητούν ανάκληση έξωσης

Επίσκεψη στη Χονδρική Αγορά Λευκωσίας πραγματοποίησε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τους φθαρτεμπόρους που δραστηριοποιούνται στη Χοντρική Αγορά, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με μεγαλύτερο αυτό της στέγασής τους.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι έχουν πάρει επιστολή έξωσης από το Δήμο Λευκωσίας, με την οποία καλούνται να εγκαταλείψουν το χώρο σε σύντομο χρονικό διάστημα για λόγους που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Αγοράς.

Ζητούν ανάκληση μιας τέτοιας απόφασης, αφού τυχόν εφαρμογή της θα σήμαινε και το κλείσιμο της Χοντρικής Αγοράς, με απρόβλεπτες συνέπειεις στην αλυσίδα τροφοδοσίας των προϊόντων τους, αλλά και εξυπηρέτησης των πελατών τους.
Παράλληλα, ζητούν την ανέγερση νέας Χρονδρικής Αγοράς, στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας, προτού εκαταλείψουν το χώρο.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέλαβε να διερευνήσει το θέμα με το Δήμο Λευκωσίας και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE