ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διευθετήσεις Αστυνομίας για το ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Δείτε χάρτη

Διευθετήσεις Αστυνομίας για το ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Δείτε χάρτη

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή 18.09.2022 και ώρα 19:00, στο στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα και το άθλημα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η νότια κερκίδα (πέταλο) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παραχωρηθούν, η δυτική (κεντρική) και η ανατολική κερκίδα (θεωρεία).

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται δική τους ταλαιπωρία και πιθανότατα καθυστερημένη είσοδο τους στις κερκίδες.

Η ώρα 18:00 η λεωφόρος Γιάννη Κρανιδιώτη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από τον κυκλικό κόμβο του σταδίου μέχρι τα φώτα τροχαίας Marks & Spenser και αντίθετα.
Ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Για τους φιλάθλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που θα έρχονται από Λεμεσό από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να βγουν στην 2η έξοδο προς Αγία Νάπα και από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς να βγουν στην 3η έξοδο προς Λάρνακα. Στον κυκλικό κόμβο Kleima να βγουν στην 1η έξοδο και να κατευθυνθούν προς το στάδιο και να σταθμεύσουν βορειοανατολικά του σταδίου. Αυτοί που θα έρχονται από Λάρνακα να χρησιμοποιήσουν τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και να σταθμεύσουν βορειοανατολικά του σταδίου.

Για τη δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καλούνται να αποφύγουν τη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη η οποία θα χρησιμοποιείται από τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που θα έρχονται από Λεμεσό, από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού να προχωρήσουν ευθεία προς τη Λάρνακα, μέχρι τα φώτα τροχαίας Marks & Spenser όπου θα αποκοπεί η τροχαία κίνηση. Εκεί να στρίψουν δεξιά και να σταθμεύσουν στους ανοικτούς χώρους νότια του σταδίου πριν τα εστιατόρια McDonalds.

Τονίζεται ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και καλούνται όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι:
o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες, μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
o Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, το σημείο συλλογής αντικειμένων θα βρίσκεται στο χώρο των ταμείων της κεντρικής εισόδου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι, η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Δείτε σχετικό σχεδιάγραμμα των δρομολογίων των οπαδών της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, καθώς και των χώρων στάθμευσής τους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top