Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Αγία Νάπα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

 Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Αγία Νάπα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό περιστατικό με γυναίκα έλαβε χώρα σήμερα (17/9) γύρω τις 9:40 στην παραλία Μακρόνησος στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Αμμοχώστου «Ευαγόρας», στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου, οι οποίοι ήταν εκτός υπηρεσίας, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς και έσπευσαν στη σκηνή για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.