Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Αγία Νάπα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

 Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Αγία Νάπα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό περιστατικό με γυναίκα έλαβε χώρα σήμερα (17/9) γύρω τις 9:40 στην παραλία Μακρόνησος στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Αμμοχώστου «Ευαγόρας», στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου, οι οποίοι ήταν εκτός υπηρεσίας, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς και έσπευσαν στη σκηνή για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE