Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Αγία Νάπα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

 Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Αγία Νάπα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό περιστατικό με γυναίκα έλαβε χώρα σήμερα (17/9) γύρω τις 9:40 στην παραλία Μακρόνησος στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Αμμοχώστου «Ευαγόρας», στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου, οι οποίοι ήταν εκτός υπηρεσίας, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς και έσπευσαν στη σκηνή για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE