Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Αγία Νάπα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

 Γυναίκα κινδύνευσε με πνιγμό στην Αγία Νάπα – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σοβαρό περιστατικό με γυναίκα έλαβε χώρα σήμερα (17/9) γύρω τις 9:40 στην παραλία Μακρόνησος στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον Ναυαγοσωστικό Όμιλο Αμμοχώστου «Ευαγόρας», στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου, οι οποίοι ήταν εκτός υπηρεσίας, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικώς και έσπευσαν στη σκηνή για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE