Μακαρίτισσα έστειλε μακάβριο μήνυμα στην κηδεία της: «Σας βλέπω, κλάψτε περισσότερο»

Μακαρίτισσα έστειλε μακάβριο μήνυμα στην κηδεία της: «Σας βλέπω, κλάψτε περισσότερο»

Μια κορυφαία επιχειρηματίας με «κακή» αίσθηση του χιούμορ μίλησε ακόμα και από τον... τάφο της.

Η 63χρονη Michelle Neumann, έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά καθώς 250 φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στην κηδεία της είδαν από πάνω τους ένα αεροπλάνο με ένα πανό που έγραφε «Σας παρακολουθώ, κλάψτε πιο δυνατά».

Οι περισσότεροι που την γνώριζαν είπαν πως είναι απλώς η «κλασική Μισέλ». Τα παιδιά της Μισέλ, ο Σπένσερ και ο Τζιν είπαν ότι η μητέρα τους είχε μια «κακή αίσθηση του χιούμορ».

Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η κα Neumann έκανε πάρτι για να συγκεντρώσει χρήματα για έρευνα για τον καρκίνο του εγκεφάλου, μετά τον θάνατο της αδελφής της από την ασθένεια.

Μάλιστα όπως λένε οι οικείοι της έκανε γενικά πολλές φιλανθρωπίες καθώς είχε μεγάλη περιουσία, ωστόσο όλοι τόνισαν πόσο κακό χιούμορ είχε αλλά και πόσο δυνατά γελούσε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE