Μακαρίτισσα έστειλε μακάβριο μήνυμα στην κηδεία της: «Σας βλέπω, κλάψτε περισσότερο»

Μακαρίτισσα έστειλε μακάβριο μήνυμα στην κηδεία της: «Σας βλέπω, κλάψτε περισσότερο»

Μια κορυφαία επιχειρηματίας με «κακή» αίσθηση του χιούμορ μίλησε ακόμα και από τον... τάφο της.

Η 63χρονη Michelle Neumann, έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά καθώς 250 φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στην κηδεία της είδαν από πάνω τους ένα αεροπλάνο με ένα πανό που έγραφε «Σας παρακολουθώ, κλάψτε πιο δυνατά».

Οι περισσότεροι που την γνώριζαν είπαν πως είναι απλώς η «κλασική Μισέλ». Τα παιδιά της Μισέλ, ο Σπένσερ και ο Τζιν είπαν ότι η μητέρα τους είχε μια «κακή αίσθηση του χιούμορ».

Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η κα Neumann έκανε πάρτι για να συγκεντρώσει χρήματα για έρευνα για τον καρκίνο του εγκεφάλου, μετά τον θάνατο της αδελφής της από την ασθένεια.

Μάλιστα όπως λένε οι οικείοι της έκανε γενικά πολλές φιλανθρωπίες καθώς είχε μεγάλη περιουσία, ωστόσο όλοι τόνισαν πόσο κακό χιούμορ είχε αλλά και πόσο δυνατά γελούσε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.