«Πισώπλατη» μαχαιριά – Τραυματίστηκε 37χρονος – Αντιπαράθεση με αυτοκίνητα στους δρόμους της Λεμεσού

«Πισώπλατη» μαχαιριά – Τραυματίστηκε 37χρονος – Αντιπαράθεση με αυτοκίνητα στους δρόμους της Λεμεσού

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση τραυματισμού 37χρονου, με αιχμηρό αντικείμενο, στη Λεμεσό. Ο 37χρονος ενημέρωσε ο ίδιος σχετικά την Αστυνομία λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες.

Ο 37χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό, από τρία άγνωστά του πρόσωπα, εκ των οποίων το ένα να τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, στην πλάτη. Από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι 37χρονος και ένας από τους φερόμενους δράστες είχαν προηγουμένως αντιπαράθεση σε δρόμο της πόλης, ενώ οδηγούσαν τα αυτοκίνητά τους.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, μήκους 3 εκατοστών, στην πλάτη καθώς και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του. Κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE