ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γάτα Μπερτόν: Καθυστερεί το πόρισμα της νεκροψίας - «Μέχρι πότε θα το αναμένουμε»

Γάτα Μπερτόν: Καθυστερεί το πόρισμα της νεκροψίας - «Μέχρι πότε θα το αναμένουμε»

Απαράδεκτη και ανεξήγητη θεωρεί το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου την κωλυσιεργία από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες όσον αφορά την έκδοση του πορίσματος από την νεκροψία που διενεργήθηκε στις 12 Αυγούστου 2022 στον γάτο Μπερτόν.

Σημειώνεται πως πέραν τους ενώς μηνώς έχει παρέλθει από την ημέρα της νεκροψίας.

Μάλιστα το Κόμμα θέτει τα εξής δύο ερωτήματα:

Πως τοποθετείτε επί αυτού ο Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Χρ. Πίπης;
Πως τοτποθετειται ο πολιτικος του προϊστάμενος Υπουργός κ. Κώστα Καδή;

Ακολουθεί η υπόλοιπη ανακοίνωση του Κόμματος για τα ζώα Κύπρου

Kύριοι, για εμάς ο Μπερτόν και η κακή διαχείριση του ζώου μετά την κατάσχεση δεν ξεχάστηκε. Ο Μπερτόν αποτελούσε ζώο συντροφιάς ενώς συμπολίτη μας, με συναισθηματική αξία. Ο Μπερτόν αποτελούσε και ένα σπάνιο ζώο με οικονομική αξία, την οποία πιστεύουμε ότι κάπιοι θέλησαν να εκμεταλευτουν.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά άμεσα εξηγήσεις για το θέμα της καθυστέρησης στην έκδοση του πορίσματος της νεκροψίας. Το Κόμμα επίσης θέτει την ευλογη υποψία του ως προς τους πιθανούς αλλότροιους λόγους για την όλη καθυστέρηση.

Το Κόμμα ήδη έθεσε το οτι ο εμπλεκόμενος σε αυτή την ιστορία, δηλαδή οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες και ο Διευθυντής, θα έπρεπε να απέχουν από την διαχείριση της έρευνας. Δυστυχώς με λυπη μας βλεπουμε ότι μέχρι και σήμερα ο Διευθυντής των κτηνιατρικών υπηρεσιών που κατ’εμάς ίσως ήταν εκ των πρότων υπευθύνων για τον θάνατο του Μπερτόν, μέχρι σήμερα παραμένει στα καθήκοντά του. Αυτό εξαίρει τον κίνδυνο παραποίησης στοιχείων ή/και γεγονότων της ποινικής έρευνας.

Αναμένουμε απαντήσεις και τοποθετήσεις και στα δυο θέματα. Αφενός για την μεγάλη καθυστέρηση του πορίσματος και εν συνεχεία αυτού, αφετέρου τους λόγους που ο κ. Πίπης δεν έχει βγει σε διαθεσιμότητα με κίνδυνο εκ της θέσεώς του να επηρεάσει την εξέλλιξη των ερευνών ή/και αλλοιώση στοιχείων.

Επιτέλους καλούμε τους εμπλεκόμενους όπως δοθεί το νεκρό σώμα του Μπερτόν στην κηδεμόνα για να τον ενταφιάσει όπως η ίδια επιθυμεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top