Πιάστηκε 39χρονος με 70 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα - Έλαβε πρόστιμο 8 χιλ. ευρώ

Πιάστηκε 39χρονος με 70 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα - Έλαβε πρόστιμο 8 χιλ. ευρώ

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 8,000 ευρώ εκδόθηκε σε 39χρονο, στην κατοχή του οποίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 70 κούτες τσιγάρων, 13 κιλά και 750 γραμμάρια καπνού ναργιλέ, και εννέα κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων.

Τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα εντοπίστηκαν μετά από έρευνα που διενήργησαν σήμερα το πρωί, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, με δικαστικό ένταλμα, στην κατοικία και σε όχημα του 39χρονου, στη Λεμεσό. Η έρευνα διεξήχθη μετά από σχετική πληροφορία.

Με τον εντοπισμό των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, τα οποία και κατασχέθηκαν, ο 39χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε γραφεία του Τμήματος Τελωνείων στη Λεμεσό για περαιτέρω εξετάσεις. Στα γραφεία του Τμήματος Τελωνείων μεταφέρθηκε και το όχημα του 39χρονου, το οποίο επίσης κατακρατήθηκε, αφού εντός του ανευρέθηκε μέρος των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Με το πέρας των εξετάσεων, τελωνειακός λειτουργός εξέδωσε στον 39χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του χρηματικού ποσού των 8,000 ευρώ. Ο 39χρονος κατέβαλε το χρηματικό ποσό και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το όχημά του κατακρατήθηκε μέχρι και την αποπληρωμή εξώδικης ειδοποίησης επιπρόσθετου χρηματικού ποσού που θα επιβληθεί στον ίδιο σε κατοπινό στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE