Οικογένεια με 3 ανήλικα στη Λευκωσία: Γεμίζουν μπουκάλια με νερό για να πλυθούν - Χωρίς ρεύμα και νερό - Ψάχνουν στέγη

Οικογένεια με 3 ανήλικα στη Λευκωσία: Γεμίζουν μπουκάλια με νερό για να πλυθούν - Χωρίς ρεύμα και νερό - Ψάχνουν στέγη

Κύπρια μητέρα με τρία μικρά ανήλικα παιδιά και τον σύντροφο της, ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , η οικογένεια ζει χωρίς νερό και ρεύμα. Για να κάνουν μπάνιο τα παιδιά, μεταφέρουν νερό σε μπουκάλια.

Όπως αναφέρει σε μήνυμα η μητέρα ο ιδιοκτήτης δεν ανανεώνει το συμβόλαιο με αποτέλεσμα να πρέπει να βρουν άμεσα αλλού στέγη.

Το γεγονός ότι είναι λήπτες δημοσίου βοηθήματος και συγκεκριμένα του Ε.Ε.Ε, δυσκολεύει περισσότερο την περίπτωση τους, καθώς θα πρέπει να βρουν χώρο διαμονής που να αποδέχεται να πληρωθεί το ενοίκιο και η προκαταβολή μετά την υπογραφή συμβολαίου.

Το Γραφείο Ευημερίας είναι πρόθυμο να πληρώσει το πρώτο ενοίκιο και deposit με την προϋπόθεση ότι έχει υπογραφτεί συμβόλαιο και έχει ήδη εγκατασταθεί η οικογένεια στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE