ΔΙΕΘΝΗ

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Το Twitter σχολιάζει καυστικά τον πανύψηλο άνδρα που ξεχώριζε στην τελετή

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Το Twitter σχολιάζει καυστικά τον πανύψηλο άνδρα που ξεχώριζε στην τελετή

Πήγε την Αυτού Μεγαλειότητα σε νέα ύψη… Οι βασιλικοί παρατηρητές έμειναν έκπληκτοι από τον γεροδεμένο άνδρα που ξεχώριζε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Πρόκειται για τον βοηθό του προσωπικού γραμματέα της εκλιπούσας ο οποίος με το ανάστημά του «σκέπαζε» όσους ήταν γύρω του και πίσω του.

Ο Matthew Magee - ο οποίος έχει ύψος πάνω από 2. 15 περπάτησε μπροστά από το φέρετρο της βασίλισσας κατά τη διάρκεια της υπαίθριας πομπής, με πολλούς χρήστες στο στο Twitter να εκφράζουν την απορία για το ποιος είναι ο «εξωφρενικά ψηλός μυστηριώδης άνδρας».



«Αυτός ο πολύ ψηλός άντρας στην πομπή της κηδείας, μέλος του βασιλικού οίκου, πρέπει να είναι ο βασιλικός λαμπαδηδρόμος που αλλάζει λάμπες!», σχολίασε κάποιος.

«Είναι πολύ γνωστός ως ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του βασιλικού οίκου», σημείωσε σαρκαστικά ένας άλλος.

Οι ειδικοί διευκρίνισαν γρήγορα ότι ο άνδρας ήταν ο Magee - ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη βασίλισσα τα τέσσερα χρόνια της ζωής της.

Ο βοηθός, ο οποίος κατάγεται από τη Βόρεια Ιρλανδία, προσλήφθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ το 2018, αντικαθιστώντας τη Σαμάνθα Κοέν, η οποία συνέχισε να εργάζεται για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Ο Magee είχε εργαστεί προηγουμένως ως προσωπικός γραμματέας του πρίγκιπα Εδουάρδου και, σύμφωνα με την Daily Mail, επιλέχθηκε λόγω του «λαμπρού μυαλού» του και της «μεγάλης αίσθησης του χιούμορ».

Ο βοηθός είχε εντοπιστεί με τη βασίλισσα σε αρκετές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας μια κωμική αντίθεση με την εκλιπούσαν η οποία είχε ύψος μόλις , η οποία μετράει μόλις 1.60.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top