Ενοικίασε διαμέρισμα στη Λεμεσό και την ξεγέλασαν – Της πήραν χιλιάδες ευρώ

Ενοικίασε διαμέρισμα στη Λεμεσό και την ξεγέλασαν – Της πήραν χιλιάδες ευρώ

Νέο θύμα διαδικτυακής απάτης, γυναίκα στη Λεμεσό, η οποία ενοικίασε μέσω σελίδας, διαμέρισμα και προπλήρωσε σε αγνώστους, ποσό αξίας 1,600 ευρώ.

Οι επιτήδειοι επικοινώνησαν μέσω email με την γυναίκα και της ζήτησαν να κάνει έμβασμα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να προκρατήσει το διαμέρισμα και να το παραλάβει.

Η γυναίκα στη συνέχεια έψαξε τους ενοικιαστές χωρίς αποτέλεσμα, έτσι διαπίστωσε ότι πρόκειται για απάτη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE