Ενοικίασε διαμέρισμα στη Λεμεσό και την ξεγέλασαν – Της πήραν χιλιάδες ευρώ

Ενοικίασε διαμέρισμα στη Λεμεσό και την ξεγέλασαν – Της πήραν χιλιάδες ευρώ

Νέο θύμα διαδικτυακής απάτης, γυναίκα στη Λεμεσό, η οποία ενοικίασε μέσω σελίδας, διαμέρισμα και προπλήρωσε σε αγνώστους, ποσό αξίας 1,600 ευρώ.

Οι επιτήδειοι επικοινώνησαν μέσω email με την γυναίκα και της ζήτησαν να κάνει έμβασμα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να προκρατήσει το διαμέρισμα και να το παραλάβει.

Η γυναίκα στη συνέχεια έψαξε τους ενοικιαστές χωρίς αποτέλεσμα, έτσι διαπίστωσε ότι πρόκειται για απάτη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE