Ενοικίασε διαμέρισμα στη Λεμεσό και την ξεγέλασαν – Της πήραν χιλιάδες ευρώ

Ενοικίασε διαμέρισμα στη Λεμεσό και την ξεγέλασαν – Της πήραν χιλιάδες ευρώ

Νέο θύμα διαδικτυακής απάτης, γυναίκα στη Λεμεσό, η οποία ενοικίασε μέσω σελίδας, διαμέρισμα και προπλήρωσε σε αγνώστους, ποσό αξίας 1,600 ευρώ.

Οι επιτήδειοι επικοινώνησαν μέσω email με την γυναίκα και της ζήτησαν να κάνει έμβασμα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να προκρατήσει το διαμέρισμα και να το παραλάβει.

Η γυναίκα στη συνέχεια έψαξε τους ενοικιαστές χωρίς αποτέλεσμα, έτσι διαπίστωσε ότι πρόκειται για απάτη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.