Πολύωρη αναμονή στις Πρώτες Βοήθειες - Ετοιμάζονται πρωτόκολλα για προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες

Πολύωρη αναμονή στις Πρώτες Βοήθειες - Ετοιμάζονται πρωτόκολλα για προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες

Από ανάρτηση στα ΜΚΔ από τον περασμένο Απρίλιο φαίνεται να πηγάζει το περιστατικό ανοσοκατασταλμένου που περίμενε στην ουρά των Πρώτων Βοηθειών για 13 ώρες.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκε τώρα» σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπος Χαριλάου μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο κ. Χαριλάου σημείωσε πως θα δημιουργηθούν πρωτόκολλα για το πώς θα χειρίζονται τέτοια περιστατικά. «Δεν μπορώ τώρα να πω αν θα έχουν προτεραιότητα οι ανοσοκατασταλμένοι ή όχι. Υπάρχει ομάδα που ετοιμάζει τα πρωτόκολλα και σύντομα θα τα έχουμε», τόνισε.

Πρόσθεσε πως παραλαμβάνουμε πολλά αιτήματα συνεχώς από διάφορες ομάδες για να έχουν προτεραιότητα, αλλά εάν όλοι πάρουν προτεραιότητα τότε χάνει και αυτό το νόημά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE