Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΠΑΣΥΝΟ για υποστελέχωση Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ΠΑΣΥΝΟ για υποστελέχωση Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη στις 11:00, η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ), με την ευκαιρία της συζήτησης στη Βουλή του θέματος «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τρόποι επίλυσής τους. Η ανάγκη για ανακαίνιση και επέκταση της Μονάδας».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, στον ελεύθερο τους χρόνο, μέλη της συντεχνίας που εργάζονται στη Μονάδα ώστε να μην επηρεαστεί η λειτουργία της, καθώς επίσης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΠΑΣΥΝΟ σημειώνει ότι «σκοπός της εκδήλωσης είναι ν’ αναδειχθούν γι’ ακόμη μια φορά τα προβλήματα της νοσηλευτικής υποστελέχωσης στη Μονάδα τα οποία, παρά τις διαβεβαιώσεις όλων των φορέων, δεν έχουν επιλυθεί. Δεν επιθυμούμε να επηρεάσουμε τις εργασίες της Μονάδας αλλά να ασκήσουμε πίεση ώστε να επιλυθούν προβλήματα που αφορούν την υπηρεσία ζωτικής σημασίας και τα νεογνά».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.