Το «ΠΑΡΑΔΟΞΟ» με Σαρφό και αυτό που περιμένουν όλοι...

Το «ΠΑΡΑΔΟΞΟ» με Σαρφό και αυτό που περιμένουν όλοι...

Είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς μέσους του πρωταθλήματος όμως το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι το ιδανικό για τον Σαρφό.

Ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός τις πρώτες δύο αγωνιστικές ενώ τώρα που επέστρεψε δείχνει να μην βρίσκει ακόμη τα πατήματα του.

Και το πιο ... «παράδοξο»(σε εισαγωγικά καθώς στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο) είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν τα δύο καλά τους ματς χωρίς τον Γκανέζο στην ενδεκάδα ή γενικά στο γήπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE