A Jazzman’s Blues: Διαθέσιμη από σήμερα στο Netflix η ταινία

A Jazzman’s Blues: Διαθέσιμη από σήμερα στο Netflix η ταινία

Το Netflix έχει πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα μια συγκλονιστική – όπως περιφράφει – ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα, τα “Μπλουζ ενός Τζαζίστα” (A Jazzman’s Blues), που ξετυλίγουν σαράντα χρόνια μυστικών και ψεμάτων υπό τους ήχους των μπλουζ στα βάθη του Νότου.

Σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Τάιλερ Πέρι, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόσουα Μπουν και Σολέα Φάιφερ που υποδύονται τους άτυχους εραστές Μπαγιού και Λίαν, στο πλευρό ενός λαμπερού καστ που περιλαμβάνει τους Αμίρα Βαν, Όστιν Σκοτ, Μιλόνα Τζέμαϊ Τζάκσον, Μπρεντ Αντονέλο, Μπραντ Μπένεντικτ, Κάριο Μαρσέλ, Λάνα Γιανγκ και Ράιαν Έγκολντ.

Η ταινία περιλαμβάνει ένα πρωτότυπο τραγούδι που ερμηνεύει η Ρουθ Μπ., τραγούδια σε ενορχήστρωση και παραγωγή του πολυβραβευμένου με Grammy και δύο φορές υποψήφιου για Όσκαρ Τέρενς Μπλάνσαρντ, μουσική του Άαρον Ζίγκμαν και χορογραφίες της Ντέμπι Άλεν.

ΠΗΓΗ: watchandchill

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE