Υπό κράτηση 41χρονος για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πάφο

Υπό κράτηση 41χρονος για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πάφο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 41 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού οχήματος.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Κυριάκο Χαραλάμπους, "εναντίον του 41χρονου προέκυψε μαρτυρία, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση".

Η πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο, εκδηλώθηκε στις 4:54 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ζημιές στο πίσω μέρος του, ενώ από τη θερμότητα επηρεάστηκε ελαφρά η βαφή διπλανού οχήματος.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκε άμεσα ο πυροσβεστικός σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς  μετά από διερεύνηση της υπόθεσης κατέδειξαν πως πρόκειται για εμπρησμό.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.