«Δύναμη σε Κίνηση»: Συνεχίζει την περιοδεία του στη Λευκωσία ο Νίκος Χριστοδουλίδης

«Δύναμη σε Κίνηση»: Συνεχίζει την περιοδεία του στη Λευκωσία ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Υπό το σύνθημα «Δύναμη σε Κίνηση» συνεχίζει ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την περιοδεία του σε όλη την Κύπρο. Στόχος η επαφή και ο διάλογος με την κοινωνία για να παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες πολιτικές του θέσεις.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χριστοδουλίδης συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του και εθελοντές θα επισκεφθεί το τριήμερο 23 – 25 Σεπτεμβρίου κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας:

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου:

17:30 Ακάκι 18:30 Περιστερώνα 19:30 Αστρομερίτης 20:30 Ποτάμι

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου:

11:00 Ευρύχου 12:00 Κοράκου 13:00 Τεμβριά 16:45 Καλιάνα 18:00 Γαλάτα 19:00 Κακοπετριά

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου:

8:45 Οίκος 10:30 Καλοπαναγιώτης

11:30 Μουτουλάς 12:30 Πεδουλάς

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE