Να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή...

Να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή...

Η παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στοιχίζει στην ΑΕΚ, αφού η ομάδα μέχρι στιγμής παρουσιάζει δύο πρόσωπα και έχει ήδη μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η ανησυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, βλέποντας το πρόγραμμα... "βουνό" που έχει η ομάδα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, όταν θα υπάρξει διακοπή μίας εβδομάδας στο πρωτάθλημα, αφού από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 13/11, θα δώσει συνολικά... έντεκα αγώνες χωρίς ανάσα, επτά για το πρώταθλημα και τέσσερις για το Γιουρόπα Λιγκ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE