Στακτή και αποκαΐδια έκαναν το αυτοκίνητο 46χρονου άνεργου από το Αυγόρου

Στακτή και αποκαΐδια έκαναν το αυτοκίνητο 46χρονου άνεργου από το Αυγόρου

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 4.15 τα ξημερώματα στο Αυγόρου σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί 46χρονος άνεργος, κάτοικος Αυγόρου.

Το αξίας €3500 αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του 46χρονου, παρά τις προσπάθειες των  ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία αποδίδει τη φωτιά σε κακόβουλη ενέργεια, τα ακριβή ωστόσο αίτια της  αναμένεται να εξακριβωθούν αργότερα σήμερα από τις έρευνες που θα διενεργήσουν οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Φωτογραφία Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE