Στακτή και αποκαΐδια έκαναν το αυτοκίνητο 46χρονου άνεργου από το Αυγόρου

Στακτή και αποκαΐδια έκαναν το αυτοκίνητο 46χρονου άνεργου από το Αυγόρου

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 4.15 τα ξημερώματα στο Αυγόρου σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί 46χρονος άνεργος, κάτοικος Αυγόρου.

Το αξίας €3500 αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του 46χρονου, παρά τις προσπάθειες των  ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία αποδίδει τη φωτιά σε κακόβουλη ενέργεια, τα ακριβή ωστόσο αίτια της  αναμένεται να εξακριβωθούν αργότερα σήμερα από τις έρευνες που θα διενεργήσουν οι εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Φωτογραφία Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Ο απερχόμενος Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο και Επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης, Κόλιν Στιούαρτ, εξέφρασε την άποψη πως το θεμελιώδες εμπόδιο στην επίλυση του Κυπριακού είναι το γεγονός ότι και οι δύο κοινότητες παραμένουν εγκλωβισμένες στα δικά τους αφηγήματα, καθώς, σύμφωνα με τον Καναδό διπλωμάτη που αφυπηρετεί από τις τάξεις των ΗΕ, κάθε πλευρά ερμηνεύει τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα της δικής της ιστορικής θυματοποίησης, γεγονός που - κατά τον ίδιο - οδηγεί σε αδιαλλαξία και αποτρέπει την εξεύρεση κοινού εδάφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE