Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού ξεκινούν από αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων την Τρίτη 27/9/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού στην Χ.Θ. 57+000 (πριν την έξοδο για Γεροσκήπου), και στις δύο λωρίδες, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος από το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας ή βραδείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας ή ταχείας κυκλοφορίας αντίστοιχα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE