Η μαύρη νύχτα στην Πρίστινα και τι πρέπει να κάμει ο Τιμούρ…

Η μαύρη νύχτα στην Πρίστινα και τι πρέπει να κάμει ο Τιμούρ…

Τρεις μόνο μέρες «άντεξαν» οι κουβέντες που γράψαμε για τους θετικούς οιωνούς με τους οποίους άρχισε η εποχή Κετσπάγια στην εθνική.

Επανήλθε στα ίδια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έγινε σάκος του μποξ για τους Κοσσοβάρους μέσα στο σπίτι τους. Λες και έπαιζαν με ομάδα ερασιτεχνών. Καταγράφηκε άλλη μια… μαύρη νύχτα, αυτή την φορά στην πρωτεύουσα του Κοσσόβου, την Πρίστινα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE