Η μαύρη νύχτα στην Πρίστινα και τι πρέπει να κάμει ο Τιμούρ…

Η μαύρη νύχτα στην Πρίστινα και τι πρέπει να κάμει ο Τιμούρ…

Τρεις μόνο μέρες «άντεξαν» οι κουβέντες που γράψαμε για τους θετικούς οιωνούς με τους οποίους άρχισε η εποχή Κετσπάγια στην εθνική.

Επανήλθε στα ίδια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έγινε σάκος του μποξ για τους Κοσσοβάρους μέσα στο σπίτι τους. Λες και έπαιζαν με ομάδα ερασιτεχνών. Καταγράφηκε άλλη μια… μαύρη νύχτα, αυτή την φορά στην πρωτεύουσα του Κοσσόβου, την Πρίστινα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE