ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μητέρα Θανάση: «Άργησαν πολύ να σε καταδικάσουν Σταυριανέ» - «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Μητέρα Θανάση: «Άργησαν πολύ να σε καταδικάσουν Σταυριανέ» - «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Την είδηση που είδε σήμερα (28/9) το φως της δημοσιότητας, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αναφορικά με τον ιατροδικαστή, Πανίκο Σταυριανού, ο οποίος ζήτησε προστασία από την Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, σχολίασε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η μητέρα του θύματος, Ανδριάνα Νικολάου.

Όπως αναφέρει η κα Ανδριάνα, «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Άργησαν πολύ να σε καταδικάσουν Σταυριανέ. Σού έδωσαν χάριν...Τούς εξαπατούσες και σε πίστευαν όλοι για 17 ολόκληρα χρόνια. Μα τώρα έφτασε η ώρα της αλήθειας».

«Έβγαλα τον ίδιο τον Θανάση από τον τάφο και μίλησε με την άφωνη μαρτυρία του την αλήθεια. την οποία βιάστηκαν οι εμπλεκόμενοι «συνεργάτες» σου να θάψουν βαθιά στο χώμα. Μην ξεχνάς όμως ότι, "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται», είπε χαρακτηριστικά η κα Ανδριάνα.

Ο αείμνηστος Θανάσης, συνέχισε, «που σκότωσαν άδικα και όλη η οικογένεια του, που έχετε όλοι καταστρέψει, σε έχουν καταδικάσει από την πρώτη στιγμή στην σκηνή με τα ψέματα που είπες για να καλύψεις το οφθαλμοφανές άγριο έγκλημα και μάς καταδίκασες να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε με την διαφθορά 17 ολόκληρα χρόνια, για να αποδείξουμε την αλήθεια που κουκούλωσες στην σκηνή μαζί με τους παρευρισκόμενους συνεργάτες σου, χωρίς έρευνες και χωρίς νεκροψία.»

«Ένα να είσαι βέβαιος, ότι, "ο Θεός αργεί μα δεν λησμονεί. Όσον αφορά την «προστασία» που ζητάς. Ποιους φοβάσαι; Μήπως τους συνεργάτες σου; Αντί να πούμε... είπαν μας; Έλεος», είπε καταληκτικά η κα Ανδριάνα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Πανίκος Σταυριανός, ιατροδικαστής που ανέλαβε τη νεκροψία του Θανάση Νικολάου, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ζήτησε προστασία από την Αστυνομία, με επιστολές του λύνει τη σιωπή του για τις ευθύνες που το αποδίδονται θέτοντας θέμα για την ασφάλεια του.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κ. Σταυριανός υποστηρίζει στην επιστολή του ότι με την παράδοση του πορίσματος δικάστηκε και καταδικάστηκε τόσο από τους ποινικούς ανακριτές όσο και από τα ΜΜΕ και άλλους και πως έχει παραβιαστεί το δικαίωμά του για δίκαιη δίκη, ενώ την ίδια ώρα διερωτάται πώς μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτόν του εφόσον ήδη έχει καταδικαστεί.

Για πρώτη φορά ο ιατροδικαστής της υπόθεσης λύνει τη σιωπή του μέσω επιστολών και μιλά για τα όσα του αποδίδουν χωρίς να του έχει δοθεί το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε την ανάρτηση της Ανδριάνας Νικολάου:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top