Τατάρ: «Μετά τους Ε/κ ιερείς, τώρα πυροβολούν και οι Ε/κ βουλευτές» - «Το πνεύμα της ΕΟΚΑ ζει»

Τατάρ: «Μετά τους Ε/κ ιερείς, τώρα πυροβολούν και οι Ε/κ βουλευτές» - «Το πνεύμα της ΕΟΚΑ ζει»

Μετά τους Ε/κ ιερείς, τώρα πυροβολούν και οι Ε/κ βουλευτές, αναφέρει σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ερσίν Τατάρ, αναδημοσιεύοντας φωτογραφία από την επίσκεψη Βουλευτών της Επιτροπής Άμυνας στην 33η μοίρα Καταδρομών και το στρατόπεδο Αντιστράτηγου Γεωργίου Κατσάνη, στο Σταυροβούνι. 

Στην ανάρτησή του ο Τ/κ ηγέτης γράφει: «Μετά τους Ε/κ ιερείς, τώρα πυροβολούν και οι Ε/κ βουλευτές... Το πνεύμα της ΕΟΚΑ, το όνειρο της σύνδεσης της Κύπρου με την Ελλάδα ζει πάντοτε στην ε/κ πλευρά».

Να σημειωθεί ότι την είδηση μετέδωσε χθες ο ανταποκριτής του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Ανατολή στα κατεχόμενα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE