Δεσμοφύλακες: Επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Δεσμοφύλακες: Επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Υπόμνημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, επέδωσαν την Παρασκευή οι εκπρόσωποι των δεσμοφυλάκων, οι οποίοι συνέχισαν την εκδήλωση διαμαρτυρίας τους, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Το υπόμνημα παρέλαβε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ και όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τους διαβεβαίωσε ότι το αυτό θα παραδοθεί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος γνωρίζει το θέμα.

Οι διαφορές λύνονται μόνο μέσω του διαλόγου, είπε ο κ. Ιωσήφ στους εκπροσώπους των δεσμοφυλάκων.

Οι δεσμοφύλακες ζητούν την παροχή ειδικού επιδόματος και μισθολογική αναβάθμιση των κλιμάκων τους από Α2-5-7 σε Α3-5-7 με ταυτόχρονη τοποθέτηση τους στο σημείο των συνδυασμένων κλιμάκων που θα βρίσκονταν αν δεν είχαν ανασταλεί οι προσαυξήσεις για 5 έτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.