Δεσμοφύλακες: Επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Δεσμοφύλακες: Επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Υπόμνημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, επέδωσαν την Παρασκευή οι εκπρόσωποι των δεσμοφυλάκων, οι οποίοι συνέχισαν την εκδήλωση διαμαρτυρίας τους, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Το υπόμνημα παρέλαβε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ και όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τους διαβεβαίωσε ότι το αυτό θα παραδοθεί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος γνωρίζει το θέμα.

Οι διαφορές λύνονται μόνο μέσω του διαλόγου, είπε ο κ. Ιωσήφ στους εκπροσώπους των δεσμοφυλάκων.

Οι δεσμοφύλακες ζητούν την παροχή ειδικού επιδόματος και μισθολογική αναβάθμιση των κλιμάκων τους από Α2-5-7 σε Α3-5-7 με ταυτόχρονη τοποθέτηση τους στο σημείο των συνδυασμένων κλιμάκων που θα βρίσκονταν αν δεν είχαν ανασταλεί οι προσαυξήσεις για 5 έτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE