Δεσμοφύλακες: Επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Δεσμοφύλακες: Επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Υπόμνημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, επέδωσαν την Παρασκευή οι εκπρόσωποι των δεσμοφυλάκων, οι οποίοι συνέχισαν την εκδήλωση διαμαρτυρίας τους, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Το υπόμνημα παρέλαβε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ και όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τους διαβεβαίωσε ότι το αυτό θα παραδοθεί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος γνωρίζει το θέμα.

Οι διαφορές λύνονται μόνο μέσω του διαλόγου, είπε ο κ. Ιωσήφ στους εκπροσώπους των δεσμοφυλάκων.

Οι δεσμοφύλακες ζητούν την παροχή ειδικού επιδόματος και μισθολογική αναβάθμιση των κλιμάκων τους από Α2-5-7 σε Α3-5-7 με ταυτόχρονη τοποθέτηση τους στο σημείο των συνδυασμένων κλιμάκων που θα βρίσκονταν αν δεν είχαν ανασταλεί οι προσαυξήσεις για 5 έτη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE