Τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Αιγύπτου στο Ελ Αλαμέιν με Χριστοδουλίδη, Σίσι και Μητσοτάκη
Στην Τριμερή Σύνοδο Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ελ Αλαμέιν, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το ζευγάρι ανδρών Βρετανών αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα διαβατήρια των δίδυμων παιδιών τους. Τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο και οι δύο Βρετανοί τα απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Μιλώντας στην Daily Mail το ζευγάρι καταγγέλει ότι έχουν ξοδέψει πέραν των £10.000 για την διαμονή τους στην Κύπρο, ενώ συνεχώς βρίσκονται στα τηλεφωνήματα με αρμόδιους της Βρετανίας για να καταφέρουν να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Οι ίδιοι ανησυχούν λόγω του ότι τα δύο κοριτσάκια πρέπει να μεταβούν στη Βρετανία για να τους χορηγηθούν τα εμβόλια τους, ενώ ανησυχούν ότι θα λήξει η τουριστική τους βίζα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




