Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα “COVlD-19: Η πορεία μετά την πανδημία” στις 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό

Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα “COVlD-19: Η πορεία μετά την πανδημία” στις 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό

Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα “COVlD-19: Η πορεία μετά την πανδημία” θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ εκπροσώπων των θεσμών που διαχειρίζονται την πανδημία, ενόψει των προκλήσεων που αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα συστήματα υγείας κατά τον ερχόμενο χειμώνα.

Τη Συνάντηση διοργανώνει το Υπουργείο Υγείας και αυτή θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Ευρωπαίας Επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων κας Στέλλας Κυριακίδου, Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διευθυντή Περιφέρειας Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) και άλλων εμπειρογνωμόνων, αναφέρει σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Προστίθεται πως σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ εκπροσώπων των θεσμών που διαχειρίζονται την πανδημία, ενόψει των προκλήσεων που αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα συστήματα υγείας κατά τον ερχόμενο χειμώνα.

Η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία της και εναρκτήρια ομιλία, καταλήγει η ανακοίνωση

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE