Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα “COVlD-19: Η πορεία μετά την πανδημία” στις 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό

Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα “COVlD-19: Η πορεία μετά την πανδημία” στις 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό

Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα “COVlD-19: Η πορεία μετά την πανδημία” θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ εκπροσώπων των θεσμών που διαχειρίζονται την πανδημία, ενόψει των προκλήσεων που αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα συστήματα υγείας κατά τον ερχόμενο χειμώνα.

Τη Συνάντηση διοργανώνει το Υπουργείο Υγείας και αυτή θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Ευρωπαίας Επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων κας Στέλλας Κυριακίδου, Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διευθυντή Περιφέρειας Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) και άλλων εμπειρογνωμόνων, αναφέρει σε ανακοίνωση του Υπουργείου.

Προστίθεται πως σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ εκπροσώπων των θεσμών που διαχειρίζονται την πανδημία, ενόψει των προκλήσεων που αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα συστήματα υγείας κατά τον ερχόμενο χειμώνα.

Η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία της και εναρκτήρια ομιλία, καταλήγει η ανακοίνωση

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..