Ρωσία : Θέλει να είναι μέρος της έρευνας για τις διαρροές του Nord Stream

Ρωσία : Θέλει να είναι μέρος της έρευνας για τις διαρροές του Nord Stream

Η Μόσχα θα πρέπει να είναι μέρος της έρευνας για τις διαρροές στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream, φέρεται να δήλωσε την Τετάρτη ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης, αφού η Σουηδία απέκλεισε την περιοχή γύρω από τους αγωγούς εν αναμονή της έρευνας.

«Πρέπει πραγματικά να γίνει έρευνα. Φυσικά, με τη συμμετοχή της Ρωσίας», δήλωσε ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Βερσίνιν, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.