Από χτύπημα αγελάδας ο θάνατος του 62χρονου στην Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Από χτύπημα αγελάδας ο θάνατος του 62χρονου στην Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 62χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Αραδίππου, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα από αγελάδα. 

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 62χρονου επήλθε από συμπιεστικό τραυματισμό θώρακα από βοοειδή.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, 62χρονος Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Αραδίππου.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής για αυτοψία, ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE