Από χτύπημα αγελάδας ο θάνατος του 62χρονου στην Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Από χτύπημα αγελάδας ο θάνατος του 62χρονου στην Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 62χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Αραδίππου, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα από αγελάδα. 

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 62χρονου επήλθε από συμπιεστικό τραυματισμό θώρακα από βοοειδή.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, 62χρονος Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Αραδίππου.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής για αυτοψία, ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE