Εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το Σάββατο η Επιτροπή Καρκινοπαθών Περιοχής Astrasol στα Λατσιά

Εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το Σάββατο η Επιτροπή Καρκινοπαθών Περιοχής Astrasol στα Λατσιά

Εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο, στις 10:00 π.μ., στον χώρο του εργοστασίου Αstrasol διοργανώνει η Επιτροπή Καρκινοπαθών Περιοχής Astrasol στα Λατσιά, μετά την απογοητευτική, όπως αναφέρει, απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου με την αθώωση των ενόχων και την απόρριψη της απόφασης του επαρχιακού δικαστηρίου για δικαίωση των καρκινοπαθών.

Οι καρκινοπαθείς της περιοχής ζητούν με την εκδήλωσή τους αυτή την τιμωρία των ενόχων και ελπίζουν σε δικαίωση, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Καταλήγοντας η Επιτροπή Καρκινοπαθών Περιοχής Astrasol σημειώνει ότι "όλοι έχουν δικαίωμα σε μία υγιεινή ζωή" απευθύνοντας έκκληση "σε όλες τις επιτροπές που αγωνίζονται για τα ανθρωπινά δικαιώματα να παρευρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του Σαββάτου και να σταθούν στο πλάι μας".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE