ΑΠΟΕΛ: «Θα προχωρήσουμε σε λεπτομερή έρευνα για το συμβάν»

ΑΠΟΕΛ: «Θα προχωρήσουμε σε λεπτομερή έρευνα για το συμβάν»

Ανάρτηση για το χθεσινό περιστατικό στο ΓΣΠ έκανε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος με τη σειρά του τονίζει πως θα προχωρήσει σε έρευνα.

Η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ:

Σε σχέση με το χθεσινό περιστατικό όπου άτομο ανέσυρε μαχαίρι απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, οφείλουμε να συγχαρούμε τους επιτηρητές σταδίου καθώς και την αστυνομία που ενήργησαν άμεσα σε μια απονενοημένη ενέργεια ενός επικίνδυνου ατόμου που δεν έχει καμία δουλειά στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάρτησης στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE