Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη στη Γέφυρα της Κριμαίας

Αυτός είναι ο οδηγός του φορτηγού που εξερράγη στη Γέφυρα της Κριμαίας

Ενας άνδρας 51 ετών φέρεται να είναι ο οδηγός του φορτηγού με εκρηκτικά που εξερράγη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Γέφυρα της Κριμαίας.

Το ουκρανικό μέσο Tpyxa αναφέρει ότι ο άνδρας ονομάζεται Μαχίρ Γιουσόμποφ

Εργαζόταν ως οδηγός φορτηγών και κινούνταν συνεχώς μέσα στη ρωσική περιοχή του Κρασνοντάρ, ανατολικά από την Κριμαία.

Επικοινώνησε με την οικογένεια του για τελευταία φορά πριν από δύο ημέρες.

Ενδιαφέρουσα είναι η πληροφορία ότι το ταξίδι για τη γέφυρα θα έπαιρνε μισή ώρα, ωστόσο για άγνωστους λόγους του πήρε έξι ώρες.

Από την επίθεση σκοτώθηκε ο οδηγός και ένα ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο που κινούνταν δίπλα στο φορτηγό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE