Απίστευτη κτηνωδία στην Ελλάδα: Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού - Σοκάρουν οι εικόνες

Απίστευτη κτηνωδία στην Ελλάδα: Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού - Σοκάρουν οι εικόνες

Αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν κάτοικοι στην Καστοριά. Μία αλεπού που είχε βασανιστεί μέχρι θανάτου από κάποιον ή κάποιους «ανθρώπους».

Ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων, Νίκος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε κλήση για μία αλεπού σε ημιθανή κατάσταση λίγο έξω από τους Μανιάκους στην Καστοριά.

Όταν έφτασε στο σημείο, προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, το ζώο είχε ξεψυχήσει και μάλιστα με απίστευτη βαναυσότητα.

Ο δράστης ή οι δράστες ακρωτηρίασαν την αλεπού, κόβοντας τα πόδια της, με αποτέλεσμα να πεθάνει από αιμορραγία και μέσα σε φριχτούς πόνους.

«Δεν τη χωρά ανθρώπινος νους αυτή την αγριότητα. Το ζώο βασανίστηκε άγρια πριν πεθάνει. Δεν είχε τραύμα από πυροβολισμό, μόνο ένα επιπόλαιο χτύπημα στην κάτω γνάθο, από το οποίο μάτωσαν τα δόντια του. Δεν πέθανε όμως από αυτό», τονίζει στο GRTimes o κ. Παναγιωτόπουλος.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Φρίκη στην Καστοριά: Βασάνισαν και ακρωτηρίασαν αλεπού – To ζώο πέθανε από αιμορραγία 

«Ο άνθρωπος, αν μπορεί να είναι «άνθρωπος» αυτός που το έκανε -δεν ξέρω αν είχε και συνεργούς- αιχμαλώτισε το ζώο και στη συνέχεια του έκοψε τα πόδια.

Η αλεπού πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία και αυτό συνέβη σήμερα. Εγώ όταν έφτασα εκεί, βρήκα το ζώο ζεστό που σημαίνει ότι μόλις είχε καταλήξει.

Το πήρα, το έθαψα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να διανοηθώ το τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο χέρι», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE