Προσγείωση με… στόχο το «διπλό» και την κορυφή

Προσγείωση με… στόχο το «διπλό» και την κορυφή

Προσγειώνεται στην κυπριακή πραγματικότητα, με άλλο ένα ντέρμπι ο Απόλλωνας. Οι πρωταθλητές αναμετρώνται με την Ανόρθωση στην έδρα της. Μια ομάδα που πριν μια εβδομάδα, άλλαξε προπονητή. Θα διεκδικήσουν με αξιώσεις το τρίποντο, για να «πιάσουν» στην κορυφή την Πάφο.

Ο Νταβίτ Καταλά, θα έχει αυξημένες επιλογές, σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης στην Ολλανδία. Υπολογίζονται οι Ρομπέρζ, Μαυρίας, Ρέθιο, Πινακάς, Ποντικός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE