Προσγείωση με… στόχο το «διπλό» και την κορυφή

Προσγείωση με… στόχο το «διπλό» και την κορυφή

Προσγειώνεται στην κυπριακή πραγματικότητα, με άλλο ένα ντέρμπι ο Απόλλωνας. Οι πρωταθλητές αναμετρώνται με την Ανόρθωση στην έδρα της. Μια ομάδα που πριν μια εβδομάδα, άλλαξε προπονητή. Θα διεκδικήσουν με αξιώσεις το τρίποντο, για να «πιάσουν» στην κορυφή την Πάφο.

Ο Νταβίτ Καταλά, θα έχει αυξημένες επιλογές, σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης στην Ολλανδία. Υπολογίζονται οι Ρομπέρζ, Μαυρίας, Ρέθιο, Πινακάς, Ποντικός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE