Εντοπίστηκαν προϊόντα με επικίνδυνες χημικές ουσίες στην Ευρωπαϊκή αγορά

Εντοπίστηκαν προϊόντα με επικίνδυνες χημικές ουσίες στην Ευρωπαϊκή αγορά

Προϊόντα με επικίνδυνες χημικές ουσίες, τα οποία θεωρείται ότι περικλείουν κινδύνους για τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, έχουν εντοπισθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων διευκρινίζει ότι οι σχετικές πληροφορίες που φαίνονται εδώ έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών για Ασφάλεια Προϊόντων πλην τροφίμων (RAPEX) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Περισσότερες πληροφορίες για τα πιο πάνω προϊόντα είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα του RAPEX: http://ec.europa.eu/consumers/consumers_safety/safety_products/rapex/alerts/.

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας καλεί τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν τα πιο πάνω προϊόντα στην Κυπριακή αγορά, να ενημερώσουν σχετικά τους αρμόδιους Λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στα τηλέφωνα 22405637, 22405611 και 22405609.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Μήνυμα ΠτΔ σε Μάγιαρ - «Αναμένω με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε στενά»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχάρη τον Péter Magyar για τη νίκη του στις εκλογές, εκφράζοντας την προσδοκία για στενή και εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ατζέντας.

BEST OF TOTHEMAONLINE