Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτηση για το δυνατό χαστούκι από τη μητέρα της που διάγραψε - «Μείνετε classy»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτηση για το δυνατό χαστούκι από τη μητέρα της που διάγραψε - «Μείνετε classy»

Η Μπριτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί τη μητέρα της, Λιν πως κάποια στιγμή τη χαστούκισε «τόσο δυνατά» επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει από έξοδό της.

«Την πρώτη φορά που με χαστούκισε κάποιος, ήταν μια νύχτα που η Πάρις (Χίλτον) και η Λίντσεϊ (Λόχαν) με άφησαν στο σπίτι μου με τα παιδιά μου» υποστηρίζει η 40χρονη σε ένα ποστ στο Instagram, που έκτοτε διαγράφηκε.

«Η μητέρα μου πρόσεχε τον Τζέιντεν και τον Πρέστον... ναι, πάρταρα έως τις 4 τα ξημερώματα και η μητέρα μου ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ!!! Μπήκα μέσα στο σπίτι, με κοίταξε και με χτύπησε τόσο δυνατά που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!!»

Η τραγουδίστρια του Toxic υποστήριξε επιπλέον πως το συμβάν αυτό σημειώθηκε αφότου την εγκατέλειψε ο Κέβιν Φέντερλιν -ο πατέρας των δύο παιδιών της.

Η τραγουδίστρια κατέληξε στην ανάρτηση -όπου είχε ποστάρει ένα κλιπάκι με τη Τζένιφερ Λόπεζ που χαστουκίζει την Τζέιν Φόντα στην ταινία "Κακιά Πεθερά"- πως δεν θα είχε μάθει ποτέ πώς είναι η αίσθηση να δέχεσαι ένα χαστούκι, προτρέποντας τους θαυμαστές της να διατηρούν το «επίπεδό τους».

Την περασμένη εβδομάδα, η Λιν ζήτησε συγγνώμη από την Μπρίτνεϊ, ικετεύοντάς τη να ξεμπλοκάρει το τηλέφωνό της ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από PageSix

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE