Πρόκριση στο ρελαντί για τον ΑΠΟΕΛ στο ντεμπούτο Μιλόγεβιτς

Πρόκριση στο ρελαντί για τον ΑΠΟΕΛ στο ντεμπούτο Μιλόγεβιτς

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε 3-0 τον Π.Ο Αχυρώνας-Ονήσιλος στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου στο «Αμμόχωστος» και εξασφάλισε την πρόκριση. Άνοιξε το σκορ στο 7' ο Καρώ, διπλασίασε τα γκολ των γαλαζοκίτρινων ο Μπλουμ στο 72' και ο Κβιλιτάια στο 75' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα της Λευκωσίας πήρε την νίκη-πρόκριση στο ντεμπούτο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι χωρίς να ανεβάσουν ταχήτητα εξασφάλισαν την πρόκριση σε ένα ματς που ο Μπέλετς ήταν... θεατής καθώς δεν πραγματοποίησε καμία απόκρουση, με 5 αποκρούσεις ολοκλήρωσε το ματς ο τερματοφύλακας του Π.Ο Αχυρώνας/Ονήσιλος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE